2015-05-04 14:10:03• hírek • Szatmár.ro

Újabb Aquastar-játék indul

Újabb kétszemélyes belépőt és halterápiás kezelést sorsolunk ki az Aquastarral közös nyereményjátékunkon.

Folytatódik a Szatmár.ro hírportál és az Aquastar élmény- és gyógyfürdő közös nyereményjáték-sorozata, amelyen egy szerencsés nyertes kétszemélyes fürdő-belépőt és halterápiás kezelést nyer.

Biztosak vagyunk benne, hogy a nyertes nem fog unatkozni, ugyanis használhatja majd a régió kedvenc aquaparkjának az összes medencéjét - a fedett és külső medencéket egyaránt -, csúszdázhat vagy éppen regenerálódhat a gyógyhatárásól messze földön híres szatmári termálvízben. Sőt, a testében felgyülemlett méreganyagot is kiizzadhatja az Aquastar szaunáiban. A halterápiás kezelésen pedig a Garra Rufa halak a kezéről és lábáról is leeszik az elhalt hámsejteket, a talp csipkedésével pedig energiával töltik fel a testet.

Az elmúlt időszakban ráadásul több újdonsággal is várja a kikapcsolódni vágyókat az Aquastar. És ezekkel kapcsolatos a legújabb nyereményjátékunk kérdése is: Milyen újdonságokkal vár az Aquastar gyógy- és élményfürdő? A helyes választ a jatek@szatmar.ro emalcímre várjuk május 8-án délig. A helyes válasz mellett a levélben feltétlenül szerepeljen a válaszadó neve és telefonszáma, ugyanis a nyertest telefonon fogjuk értesíteni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: